Μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό ποίησης 2022 των Εκδόσεων Ραδάμανθυς

Photo by Nothing Ahead on Pexels.com

Με αντίστοιχα μεγάλη συμμετοχή δημιουργών, όπως και στον 1ο Διαγωνισμό Ποίησης που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς το 2020, εξελίχθηκε και ο 2ος, για τον οποίο ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την καταχώρηση των έργων. Οι δημιουργοί έστειλαν τα ποιήματά τους από πολλές περιοχές της Κρήτης και απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από Κύπρο, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία.

Ο 2ος Διαγωνισμός Ποίησης, που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς, θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβρη με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η Επιτροπή που θα αξιολογήσει τα ποιήματα έχει ήδη ξεκινήσει το έργο της, λόγω όμως του όγκου των συμμετοχών, το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί να εξαντλήσει το χρόνο. Θα είναι όμως σίγουρα εντός της προθεσμίας που έχει τεθεί από την αναγγελία του Διαγωνισμού. Και αυτή τη φορά η σύνθεση της Επιτροπής θα γίνει γνωστή ταυτόχρονα με την αναγγελία των αποτελεσμάτων για ευνόητους λόγους. Τα έργα που θα επιλεγούν από την Επιτροπή, θα κυκλοφορήσουν σε έντυπο βιβλίο από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους δημιουργούς που συμμετέχουν και, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, να συνεχίσουν να ταξιδεύουν με τα φτερά της Ποίησης και της Λογοτεχνίας…

Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς

Δείτε εδώ το βιβλίο με όλα τα ποιήματα που διακρίθηκαν στο 1ο Διαγωνισμό

ποίηση
Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Νίκος Καζαντζάκης – Ποίηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s