Και το Μπαζάρ συνεχίζεται… με δώρα και μεγάλες προσφορές

ΠΕΜΠΤΗ 23/12 7-9.30 μ.μ. & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 π.μ. – 3 μ.μ.

Περισσότεροι από 80 τίτλοι βιβλίων… 

Περισσότεροι από 50 δημιουργοί που κατάγονται από τα Χανιά ή ζουν εδώ…

Με κάθε αγορά βιβλίων από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς (στο Μπαζάρ, σε παρουσιάσεις, αλλά και από το eshop) που θα γίνουν από σήμερα, θα συμμετάσχετε σε κλήρωση που θα γίνει στις 25/1/2022. Οι φίλοι που θα κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν για 2 μήνες το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας των Εκδόσεων Ραδάμανθυς και να προμηθευτούν ως δώρα βιβλία που επιθυμούν. 
μπαζάρ βιβλίων 

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς γιορτάζουν μαζί σας την πρώτη πενταετία της ζωής τους και παρουσιάζουν σε προνομιακές τιμές, με προσφορές που ξεπερνούν το 50%, περισσότερους από 80 τίτλους που εκδόθηκαν στην περίοδο 2016-2021. Μια πενταετία στην οποία βάλαμε τις βάσεις για τη δημιουργία της εκδοτικής μας οικογένειας, γιατί έτσι νιώθουμε οι συγγραφείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες που συν+ταξιδεύουμε μαζί. 

Συνολικά, έχουν εκδοθεί 87 τίτλοι βιβλίων μέσα σε μία μόλις πενταετία, γεγονός που μας έφερε (σύμφωνα με έρευνα του ΟΣΔΕΛ) μέσα στις 150 πρώτες εκδοτικές σε παραγωγικότητα, σε σύνολο περίπου 850 εταιρειών του κλάδου. Διοργανώσαμε 151 εκδηλώσεις, (Χανιά, Ηράκλειο, Αθήνα, Ρέθυμνο, Αποκόρωνας, Κίσσαμος, Πάτρα, Άγιος Νικόλαος, Πλατανιάς, Γαύδος, Αντίκυρα, Φολέγανδρος), τις οποίες αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 14.000 φίλοι του βιβλίου. Απλώθηκε το δίκτυο διανομής με νέους συνεργάτες στην Ελλάδα, αλλά και στην Αυστραλία. 

Το σημαντικότερο όμως σε αυτή τη μικρή ως τώρα διαδρομή, δεν είναι οι αριθμοί, αλλά το γεγονός ότι πορευτήκαμε μαζί, μέσα σε ένα δύσκολο πολιτιστικό και κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον, χτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μπορούμε να σχεδιάσουμε νέες δημιουργίες, να στηρίξουμε νέους δημιουργούς, να βρουν βήμα και φιλόξενο χώρο νέες προτάσεις και ιδέες.

Ευχές για Υγεία, Αγάπη και Δημιουργία… 

Μπορείτε να δείτε εδώ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s