Μια σταγόνα δάκρυ που έγινε βιβλίο

Ρεπορτάζ από την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Τζανάκη στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου

Εκδόσεις Ραδάμανθυς

Μία εξαιρετική εκδήλωση παρακολούθησαν οι φίλοι του βιβλίου που κατέκλυσαν το χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, την Παρασκευή 16/11/2018. Υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο συγγραφέας Μιχάλης Τζανάκης και η παρουσίαση του βιβλίου του «Μια σταγόνα δάκρυ», συλλογή διηγημάτων που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς.

Από νωρίς – τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης – όλα έδειχναν πως ούτε η καταιγίδα που ξέσπασε στην πόλη δεν θα μπορούσε να εμποδίσει τους φίλους του συγγραφέα, οι οποίοι έρχονταν στο ραντεβού. 

Ο υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, Χρήστος Τσαντής, άνοιξε την εκδήλωση, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές και παρουσιάζοντας τους εκλεκτούς ομιλητές και συνεργάτες. Η τηλεοπτική παραγωγός, Ρένα Παπαδάκη και η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Μαρία Καδιανάκη, μίλησαν για το βιβλίο και ανέδειξαν πτυχές από το συνολικό έργο του Μιχάλη Τζανάκη.

Εκδόσεις Ραδάμανθυς

Η Μαρία Καδιανάκη και η Ρένα Παπαδάκη μίλησαν για τον άνθρωπο, τον δημιουργό, τον λογοτέχνη. Μίλησαν για το βιβλίο με τη ματιά του αναγνώστη, απλά και ουσιαστικά.  Διάβασαν με θεατρικότητα αποσπάσματα από τα διηγήματα και έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τη σκυτάλη στον Νίκο Δαλαμάγκα και στην Γεωργία Επιτροπάκη για τον «Χορό του βιβλίου».

Εκδόσεις Ραδάμανθυς

Εκείνη τη στιγμή, είναι αλήθεια, ο χρόνος έμοιαζε σαν να σταμάτησε και ο στροβιλισμός του χορευτικού ζευγαριού παρέσυρε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε. Ο Νίκος Δαλαμάγκας (διδάσκει αργεντίνικο Tango στο Tango Salon στο Ηράκλειο) και η Γεωργία Επιτροπάκη, μας χάρισαν δύο εξαιρετικούς χορούς βγαλμένους λες από τις σελίδες των διηγημάτων του Μιχάλη Τζανάκη. Η συμμετοχή τους ήταν εθελοντική και νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε θερμά και μέσα από την ιστοσελίδα μας για την προσφορά τους. Επίσης, ευχαριστούμε τη δασκάλα χορού (και Tango), από τα Χανιά, την κυρία Ρούλα Σπάρταλη, για τη βοήθειά της και στις δύο εκδηλώσεις που έγιναν για την παρουσίαση του βιβλίου.

Εκδόσεις Ραδάμανθυς

Η βραδιά έκλεισε με λίγα λόγια από τον συγγραφέα, που ευχαρίστησε όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν και τους συντελεστές της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια και για αρκετή ώρα υπέγραφε τα βιβλία του για τους φίλους που πήραν μέρος. 

Στην εκδήλωση συμμετείχε, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Andrea Paolo Garancini. 

Εκδόσεις Ραδάμανθυς

  Φόρμα παραγγελίας

 Τιμή βιβλίου: τώρα 12,40 από 14,40

  • Αγορά με αντικαταβολή: κόστος αποστολής 3,00 (για το Νομό Χανίων), 4,00 (για Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι), 5,00 (για την Ελλάδα, εκτός Κρήτης).
  • Αγορά με εξόφληση μέσω τράπεζας: κόστος αποστολής 2,00 ευρώ.

[Λογαριασμός κατάθεσης]

Εθνική: 489/006615-04

και IBAN GR95 0110 4890 0000 4890 0661 504

Μια σταγόνα δάκρυ - Μιχάλης Τζανάκης
Μια σταγόνα δάκρυ – Μιχάλης Τζανάκης

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s