Ντοκουμέντα-Στάλιν Ένας μύθος και η ιστορία του- Πρώτο μέρος

«Ασφαλώς δεν είμαστε καθόλου ενθουσιασμένοι από το γερμανικό φασιστικό καθεστώς. Αλλά εδώ δεν πρόκειται να θέσουμε υπό κατηγορία αυτόν το φασισμό για τον σημαντικό λόγο ότι στην Ιταλία λόγου χάριν, δεν εμπόδισε την Σοβιετική Ένωση να αποκαταστήσει με αυτήν τη χώρα εξαίρετες σχέσεις!».

Από ομιλία του Στάλιν το 1934 στο 17ο Συνέδριο του Κ.Κ.Σ.Ε.

ΣτάλινΗ «μυθολογία» λέει πως ο Στάλιν ήταν ο καθοδηγητής της νίκης ενάντια στο φασισμό, ο διορατικός ηγέτης που εμπνεύστηκε το σύμφωνο «μη-επίθεσης» με τον Χίτλερ εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο χρόνο για την αναγκαία πολεμική προετοιμασία της ΕΣΣΔ, ο στυλοβάτης των επιτυχιών του σοσιαλισμού και πολλά άλλα, τέτοιου επιπέδου. Τελευταία προστέθηκαν και πιο «ατράνταχτα επιχειρήματα» τα οποία καθαγιάζουν τις σφαγές των εσωκομματικών αντιπάλων του Ιωσήφ, στην ΕΣΣΔ αλλά και διεθνώς, με το επιχείρημα πως «ήταν η 5η φάλαγγα των Ναζί κι έπρεπε να εξολοθρευτούν»!

Αντιπολιτευόμενους! Έτσι τους έλεγαν.

Ο Ιωσήφ μοιάζει θεός, σε αυτά τα γραφτά, αλάνθαστος! Ένας «Δούναβης της σκέψης» που όλα τα έχει υπολογίσει, όλα τα έχει σκεφτεί! Όσοι τολμήσουν να τον κατακρίνουν ή να φέρουν στο φως στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο δέχονται φαρμακερά βέλη με το «ακαταμάχητο» επιχείρημα, πως «είναι αιρετικοί, οπορτουνιστές, προδότες, αποστάτες, πράκτορες 007, αντικομουνιστές» κι άλλα τέτοια σοφά!

  Για να τα δούμε όμως ένα-ένα:

Περισσότερα δείτε εδώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s