ΔΑΝΑΗ ΧΟΡΟΜΙΔΟΥ – ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ: ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ΠΛΟΗΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς

Ψυχόδραμα

Στο βιβλίο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για την ψυχοδραματική προσέγγιση και φιλοσοφία και να διαμορφώσετε εικόνες και μια γενικότερη αίσθηση του τι είναι και του τι περιλαμβάνει το ψυχόδραμα.

Η συγγραφέας επιχειρεί να μεταδώσει τα παραπάνω με τον δικό της αυθεντικό και δημιουργικό τρόπο, ως το απόσταγμα από εμπειρίες, βιώματα και μάθηση της χρόνιας πρακτικής και ενασχόλησής της με το ψυχόδραμα.

Τι είναι τελικά η «θεραπεία»;

Αφορά την επίλυση προβλημάτων που κάποιος μπορεί να αναζητά έξω από αυτόν σε τεχνικές και «ειδικούς»  ή μήπως είναι περισσότερο μια προσωπική υπόθεση ανάληψης και ενσωμάτωσης του εαυτού;

Τι σημαίνει και τι περιλαμβάνει, το «να γίνω ο πλοηγός της ζωής μου»;

Πώς το ψυχόδραμα συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση;

Το βιβλίο απευθύνεται σε ψυχοδραματιστές, εκπαιδευόμενους ψυχοδράματος όπως και σε συναδέλφους στο χώρο της ψυχικής υγείας που ενδιαφέρονται για το ψυχόδραμα,  αλλά και σε όλους τους συνοδοιπόρους που επιζητούν την προσωπική ανάπτυξη και το συντονισμό με το φως και την εσωτερική τους σοφία.


ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Τιμή βιβλίου 12,95 από 14,40

Κόστος αποστολής με εξόφληση με τραπεζική μεταφορά: 2,00

Paypal: 3,00

Κόστος αποστολής με αντικαταβολή: 5,40


Δανάη Χορομίδου – Ψυχόδραμα: Γίνομαι ο πλοηγός της ζωής μου!

Ένα ταξίδι στο κόσμο του Ψυχοδράματος μέσα από την απλοποίηση των θεωρητικών προσεγγίσεων, τη μετάδοση βιωματικών εμπειριών και την αλληλεπίδραση… [Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά]

15,95 €


Η Δανάη Χορομίδου γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών, Ψυχοδραματίστρια-Επόπτρια και Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος. Έχει εκπαιδευτεί επιπλέον στο Playback Theater-αυτοσχέδιο διαδραστικό θέατρο, ενώ οι πνευματικές της αναζητήσεις την έχουν οδηγήσει στη μελέτη, εξάσκηση και πρακτική στο πεδίο της Εσωτέρας Θεραπευτικής, της Εσωτερικής Ψυχολογίας και των Ενεργειακών θεραπειών (Reiki, Κβαντική Εσωτερική Θεραπεία κ.α.). Δραστηριοποιείται κυρίως στον ιδιωτικό της χώρο την «Ψυχοκίνηση, Κέντρο Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης», με ατομικές συνεδρίες ή συντονίζοντας ομάδες ψυχοδράματος, καθώς και ως συνεργάτης του ΨΥΚΑΠ. Έχει συνεργαστεί με διάφορους χώρους και οργανισμούς εφαρμόζοντας τη μέθοδο του Ψυχοδράματος, όπως: συνεργάτης της ΜΚΟ «Μείνε Δυνατός», για άτομα που εμπλέκονται με τον καρκίνο, του κέντρου ημέρας Διαταραχών Διατροφής «Ανάσα», Κέντρων Ημέρας Ατόμων με Ψυχωσικές Διαταραχές Ίασις/ΈΔΡΑ κ.α.. Το όραμά της είναι να συμβάλλει μέσα από την πρακτική και παρουσία της στη διαδρομή των ανθρώπων για θεραπεία, προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s