ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ «100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ»ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»
Δ/νση: Χαρ. Τρικούπη 2
Τηλ: 2310-341965
e-mail: stegimelissa@gmail.com, stegimelissa1@gmail.com

     Κατόπιν έγκρισης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων ανακοινώνουμε ότι ο διαδικτυακός διαγωνισμός συγγραφής διηγήματος «Η Ιστορία Μιας Μέλισσας» επεκτείνεται σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας. Ως εκ τούτου, η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των κειμένων για τους/τις μαθητές/τριες παρατείνεται ως τη 12η Απριλίου 2021. Επισημαίνεται ότι η έκταση των κειμένων των μαθητών/τριών διαμορφώνεται ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία φοιτούν. Το όριο των λέξεων κυμαίνεται για τους/τις μαθητές/τριες Δημοτικού από 100-150 λέξεις και τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου και του Λυκείου έως 500 λέξεις. 

   Υπενθυμίζουμε ότι ο διαδικτυακός διαγωνισμός συγγραφής με θέμα «Η ιστορία μιας Μέλισσας» πραγματοποιείται στα πλαίσια της καμπάνιας για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την επίσημη ίδρυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» . Ο διαδικτυακός διαγωνισμός, ο οποίος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, απευθύνεται σε μαθητές/τριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας 6-12 και 13-18  . Σκοπός του διαγωνισμού είναι η γνωριμία των νεαρών μαθητών/τριων με την ιστορία και το έργο του ιδρύματος. Σύντομα θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση των επάθλων του διαγωνισμού, ενώ βεβαίωση συμμετοχής θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς και οι επιβλέποντες καθηγητές και σχολεία, εφόσον η συμμετοχή γίνει στο πλαίσιο του σχολείου.

     Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το έργο της «Μέλισσας» μπορούν παράλληλα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ιδρύματος (http://www.stegimelissa.gr/index.asp) . Ταυτόχρονα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες δράσεις της καμπάνιας και του ιδρύματος στις σελίδες της «Μέλισσας» 

στο Facebook(https://www.facebook.com/stegimelissa/), στο Instagram (https://www.instagram.com/stegi_melissa/) και να ακούτε το podcast «Μέλισσα: Γένους Θηλυκού» στο Spotify (https://open.spotify.com/show/5f0gxKhFRT96QNko43relT)

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s