«Η ιστορία μιας Μέλισσας» – Προκήρυξη Διαδικτυακού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων

Το Ορφανοτροφείο Θήλεων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», στα πλαίσια της καμπάνιας για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την επίσημη ίδρυση του, προσκαλεί  τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό διαγωνισμό συγγραφής που διοργανώνει.  Το  θέμα του διαδικτυακού διαγωνισμού «Η ιστορία μιας Μέλισσας» καλεί τους νεαρούς συγγράφεις να γράψουν, με το προσωπικό τους ύφος, μια ιστορία που θα αναφέρεται στο έργο ή/και στο ίδρυμα της «Μέλισσας». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της κοσμητείας της σχολής ΟΠΕ του Α.Π.Θ.

        Ως ημερομηνία έναρξης της κατάθεσης των έργων ορίζεται η 28/01/2021 και ημερομηνία λήξης η 28/03/2021. Η κατάθεση των έργων γίνεται αποκλειστικά στον εξής σύνδεσμο, στον οποίο μπορούν να βρουν όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, https://sites.google.com/view/diagonismos-siggrafis-melissa. Οι μαθητές θα χωριστούν σε 2 ομάδες. Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ η δεύτερη μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι νικητές/τριες κάθε ομάδας θα είναι 3 (τρεις) και θα κερδίσουν τα  βραβεία  που αντιστοιχούν στη θέση που θα καταλάβουν και τιμητικό έπαινο. Βεβαίωση συμμέτοχης θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες, οι επιβλέποντες εκπαιδευτικοί  και οι σχολικές μονάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

     Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το έργο της «Μέλισσας» μπορούν παράλληλα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ιδρύματος (http://www.stegimelissa.gr/index.asp) . Ταυτόχρονα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες δράσεις της καμπάνιας και του ιδρύματος στις σελίδες της «Μέλισσας» στο Facebook (https://www.facebook.com/stegimelissa/) και στο Instagram (https://www.instagram.com/stegi_melissa/).  

 

Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα»
Δ/νση: Χαρ. Τρικούπη 2
Τηλ: 2310-341965
e-mail: stegimelissa@gmail.com, stegimelissa1@gmail.com

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s