Η δεύτερη έκδοση του MIGOZARAD, με τα μηνύματα μαθητών από σχολεία των Χανίων

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ

μακέτα1
Migozarad – Φωτογραφία: Αθηνά Γαλανάκη

Η περιπέτεια του μικρού Φαζίλ, του ασυνόδευτου πρόσφυγα από το μακρινό Αφγανιστάν, ο οποίος είναι πρωταγωνιστής της νουβέλας MIGOZARAD (Θα περάσει), του Χρήστου Τσαντή, διαβάστηκε από πολλούς μαθητές σχολείων των Χανίων. Περισσότεροι από 200 μαθητές αποφάσισαν να στείλουν ένα μήνυμα στον Φαζίλ, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε ο συγγραφέας μαζί τους. Μαθητές από το 3ο Γενικό Λύκειο, το 10ο Δημοτικό Σχολείο, το 11ο και το 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, καθώς από τα Πουλιά, τους Οδηγούς και τους Μεγάλους Οδηγούς του Τοπικού Τμήματος Χανίων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

 Τα γράμματα των παιδιών με ευαισθησία και με ωριμότητα, συγκλονίζουν. Το ίδιο και οι εικόνες που ζωγράφισαν. Η σειρά με την οποία δημοσιεύονται τα κείμενα είναι τυχαία. Όπως δεσμεύθηκε στα παιδιά ο συγγραφέας, τα γράμματα στον Φαζίλ δημοσιεύονται στη 2η έκδοση του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς.

«Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τις στιγμές που μοιραστήκαμε, και θέλω να τους πω ότι ο Φαζίλ δεν τους ξέχασε, όπως εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν διαβάζοντας τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου», Χρήστος Τσαντής.


ΠΡΟΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Με την προαγορά του βιβλίου, στηρίζετε την προσπάθεια των Εκδόσεων Ραδάμανθυς σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για το βιβλίο και τον πολιτισμό, και κερδίζετε τη δωρεάν παράδοση του βιβλίου στα χέρια σας, μόλις κυκλοφορήσει, χωρίς χρέωση για έξοδα αποστολής.

Τιμή βιβλίου: 10,90 ευρώ

Λογαριασμός κατάθεσης:

Εθνική 489/006615-04

και IBAN GR95 0110 4890 0000 4890 0661 504

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983 091058

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s