Τέλος στην αυθαιρεσία – Φωφώ Μόσχου

Ένα σχόλιο από την Φωφώ Μόσχου

Επιτέλους να υπάρξει σθεναρή άρνηση απέναντι σε αυτούς που χτίζουν αυθαίρετα. Να σταματήσουν τα παράθυρα του νόμου. Αυτά μας πνίγουν και μας καίνε κάθε τόσο. Το κλίμα αλλάζει, θερμαίνεται. Να υπάρξουν προσλήψεις πυροσβεστών κι άλλων και να μην κατηγορούν την κάθε κυβέρνηση για δήθεν κομματικές προσλήψεις. Να πάψουμε να  χαϊδεύουμε τα αυτιά μας σε κάθε μέτρο κατά των καταπατητών γης.

red lighted candle

Αλληλεγγύη είναι το να μοιράζεσαι…

Γράψτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για την τραγωδία από τις φωτιές στην Αττική ή με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα. Mοιραστείτε ό,τι νιώθετε.
Στείλτε ένα μήνυμα αλληλεγγύης στους πληγέντες, ένα ποίημα, ένα σκίτσο, λίγους στίχους, ένα κείμενο. Εκφράστε τον προβληματισμό σας για τον άνθρωπο, για τη ζωή, για το περιβάλλον.

Τα κείμενά σας θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας.*

Τα περιμένουμε στο email: ekd.radamanthys@gmail.com

*Υποσημείωση: Δεν υπάρχει περιορισμός λέξεων. Ο μόνο «περιορισμός» αφορά τον αυτονόητο σεβασμό. Έτσι κάνουμε σαφές ότι δεν θα δημοσιεύσουμε υβριστικά κείμενα και δεν δίνουμε χώρο σε φιλοφασιστικές απόψεις. Θεωρούμε ότι, για υβριστικά και φιλοφασιστικά κείμενα, υπάρχουν αρκετά και μεγάλα μέσα «ενημέρωσης» κατάλληλα να τα φιλοξενήσουν.

One thought

  1. Συμφωνώ αλλά η έως τώρα πρακτική του κράτους μας συντάσσεται στη λογική της αυθαιρεσίας με πρώτο παρών τις ίδιες τις υπηρεσίες του. Η πολεοδομία μιλά για δόμηση στα 5 στρέμματα . Ο εκάστοτε έχων κάνει την αγορά και χωρίζει αγροτεμάχια όπου και πουλά από 200 μέτρα έως όσο θέλει . Η εφορία το δέχεται γιατί εισπρατει η πυροσβεστική ελέγχει την πυρόσβεση και ο πελάτης άνθρωπος δημιουργεί ξέροντας ότι η αυθαιρεσία θα νομιμοποιηθει . Για ποια δομή μιλάμε ! Συμφωνώ επίσης για τις προσλήψεις αναγκών κι όχι ψήφου αλλά ποιος καταγράφει ανάγκες; Επίσης θαρρώ πως πρέπει να ψάξουμε μέσα μας θέλουμε να αλλάξουμε; συνειδησιακά πλέον κι όχι περιστασιακά και κατ ανάγκη. Κάθε άλλη ανοχή είναι ντροπή και δεν παίρνει επιστροφή .. σας ευχαριστώ για την φιλοξενία του χώρου σας

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s