Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς στη Θεσσαλονίκη

Σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών 

Πολυδιάστατη  συνεργασία «ξεκινούν»  οι εκδόσεις Ραδάμανθυς και η Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, απ’ όπου οι μονογονεϊκές οικογένειες, Άνεργοι και ΑμεΑ θα προμηθεύονται ποιοτικά βιβλία σε προσιτές τιμές μέσω αλληλογραφίας και διαδικτύου.

Από την έδρα της Εταιρείας Κοινωνικών Εφαρμογών (οδός Λαγκαδά 12, Τ.Κ. 54630, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται η κεντρική διάθεση των εκδόσεων «Ραδάμανθυς»  για τη Θεσσαλονίκη.  Πληροφορίες παρέχονται και παραγγελίες γίνονται στα τηλέφωνα : 23.130-88. 457 και  6944-18.17. 72 ή στο e-mail: info@ekief.gr

Προεγγραφή για την αγορά των βιβλίων γίνεται σε πρώτη φάση  ηλεκτρονικών φορμών, για κάθε τίτλο ξεχωριστά. Σταδιακά  θα λειτουργήσει  μια δεύτερη   φόρμα προεγγραφής και ύστερα η αυτοματοποιημένη διάθεση των βιβλίων μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας Κοινωνικών Εφαρμογών. Τα βιβλία αποστέλλονται και μέσω αλληλογραφίας με τη μέθοδο της αντικαταβολής ή με την κατάθεση του αντίστοιχου  αντιτίμου στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Εταιρείας Κοινωνικών Εφαρμογών.

Χωρίς τίτλο1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s