Αντώνης Νεδελκόπουλος – Το Χρονολόγιο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ

Δύο οικογένειες. Η μία μεγαλοαστική, παρασυρμένη από τη δίνη του πολέμου, καταλήγει στη μικρή πόλη των συνόρων και επιβιώνει χάρις στο εκλεπτυσμένο πνεύμα της και τους ευγενικούς της τρόπους. Η άλλη, μεγαλωμένη στη ζωή από τον ακάματο μόχθο του ηγήτορα πατέρα, ο οποίος ακολουθεί τα καραβάνια της ξενιτιάς. Ακολουθούν δρόμους ξεχωριστούς αλλά παράλληλους, τη στιγμή που ο τοξότης θεός στοχεύει δύο νέους που ενώνουν τις τύχες και τις ιστορίες τους. 

Ο συγγραφέας, αναζητώντας τα ίχνη δύο οικογενειών στο διάβα του 20ου αιώνα, ακολουθεί τις διαδρομές τους στον χάρτη της Βαλκανικής φτάνοντας έως τις ΗΠΑ. Αναβιώνοντας μια ολόκληρη εποχή, με στέρεο και ρεαλιστικό υπόβαθρο, καθώς ο Αντώνης Νεδελκόπουλος «πατά» πάνω σε αληθινά γεγονότα, ξετυλίγει τη ιστορία του και πετυχαίνει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή του αναγνώστη μέχρι το τέλος. Μετά από «Το τέλος του δρόμου», το πρώτο του βιβλίο, που και αυτό κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς, ο συγγραφέας μας χαρίζει ένα ακόμα συναρπαστικό έργο.

Ο Αντώνιος Νεδελκόπουλος ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος. Μπορείτε να τον βρείτε στην ιστοσελίδα του και στο email:  antonios@nedelkopoulos.gr

Φωτογραφία εξωφύλλου: Mustafa Alptekin

Η αποστολή του βιβλίου ξεκινά με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ IBAN GR95 0110 4890 0000 4890 0661 504

Τιμή βιβλίου: 16,60

Από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς κυκλοφορεί και το έργο του, με τίτλο «Το τέλος του δρόμου».

PAYPAL

Αντώνης Νεδελκόπουλος – Το χρονολόγιο

Συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής σε θυρίδα της box now

18,60 €