ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022, ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ

Ημερολόγιο 2022 Στέφανος Λυραντωνάκης

Tο «Ημερολόγιο 2022, Σωματικής άσκησης, Υγείας και Ευεξίας», απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, για όλες τις αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες. Είναι για τους ερασιτέχνες αθλητές και τους λάτρεις της σωματικής άσκησης, μέχρι και τους προχωρημένους, που αναζητούν την αλήθεια μέσα από επιστημονικές έρευνες.

Το ημερολόγιο παρέχει γνώσεις σε θέματα:

•          Ιστορίας και Φιλοσοφίας Αθλητισμού

•          Προπονητικής – Εργοφυσιολογίας

•          Πληροφορίες για το Ανθρώπινο Σώμα

•          Άσκηση και Διατροφή

•          Θέματα  Υγείας – Άσκησης για Όλους – Ευεξίας

Κάθε ασκούμενος επιπλέον, μπορεί να καταγράφει τις καθημερινές σωματικές δραστηριότητες και προπονήσεις του και χρησιμεύει σαν ένα αρχείο των δραστηριοτήτων και των συνηθειών του για όλο τον χρόνο. Η σωματική, πνευματική, ψυχική πληρότητα και η μακροζωία, μπορεί να διασφαλιστεί με το να εντάξουμε την φυσική δραστηριότητα, την άθληση και την ισορροπημένη διατροφή στο καθημερινό πρόγραμμα μας. Η Οξυγόνωση των Κυττάρων μας μέσα από την Αερόβια άσκηση είναι το Φυσικό Φάρμακό μας. Άσκηση = Καλή ποιότητας ζωής = Μακροζωία!

Σκοπός του ημερολογίου είναι να μυήσει τον αναγνώστη στην Άσκηση του Σώματος και Πνεύματος Δια Βίου και επιπλέον να προσθέσει την κίνηση και την ισορροπημένη διατροφή στην ζωή του.

Δείτε ΕΔΩ για παραγγελίες του βιβλίου

ή καλέστε στο 6983 091058


Ο Στέφανος Λυραντωνάκης γεννήθηκε το 1976 και ζει στα Χανιά της Κρήτης. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστήμιου Αθηνών με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πρόγραμμα Επιστήμες της Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. Είναι Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας στην Ε.Ο.Π. και κάτοχος του διπλώματος προπονητικής  Coach Level 3 Diploma UCI. Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Ειδικής Φυσικής Αγωγής, ενώ έχει διατελέσει και Διευθυντής σε σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης ασχολείται ως καθοδηγητής στον χώρο του fitness. Υπήρξε 5 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών και μέλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας. Τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις της εκπλήρωσε στις Ειδικές Δυνάμεις Αμφίβιων Καταδρομών


Διαβάστε περισσότερα: https://ekdoseis-radamanthys.webnode.gr/products/imerologio-2022-somatikis-askisis-ygeias-kai-eyexias/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s