Τα βιβλία μας ταξιδεύουν – Πολιτεία, Αυστραλία, Μυτιλήνη

Με 3 σημαντικές νέες συνεργασίες, τα βιβλία των Εκδόσεων Ραδάμανθυς ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους για μακρινά ταξίδια. 

Η συνεργασία με το Greek bilingual bookshop εξασφαλίζει την πρόσβαση των Ελλήνων ομογενών της Αυστραλίας στα βιβλία των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, γεγονός που μέχρι σήμερα ήταν δύσκολο εξαιτίας του πολύ μεγάλου κόστους μεταφοράς και αποστολής. Η συνεργασία μας με το ελληνικό βιβλιοπωλείο στην Αυστραλία, εκτός από τη δυνατότητα παραγγελίας των βιβλίων μας, προβλέπει και την οργάνωση παρουσιάσεων-εκδηλώσεων, κατά περίπτωση.

Μετά από την εξαιρετική συνεργασία μας με τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, στους συνεργάτες μας προστέθηκε και το σημαντικό βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ, το οποίο έχει ήδη «γράψει» τη δική του ιστορία στο χώρο του βιβλίου. Ενώ, πρόσφατα, η συνεργασία μας με τα βιβλιοπωλεία της κυρίας Μυρσίνης-Δέσποινας Φωτίου, δίνει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στους τίτλους μας και στη Μυτιλήνη.

Υπενθυμίζουμε σε φίλους και αναγνώστες ότι τα βιβλία μας μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί είτε απευθείας από την ιστοσελίδα και το eshop, (η μεταφορά γίνεται με την ACS), από τα βιβλιοπωλεία συνεργάτες μας, στην Κρήτη, στην Αθήνα, στη Θεσ/νίκη, στην Πάτρα, αλλά και με παραγγελία από όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμούν, καθώς η συνεργασία με τους κυρίους Τζανακάκη και Τσιγαρίδα εξασφαλίζει την μεταφορά τους σε κάθε βιβλιοπωλείο, σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα στη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών των Εκδόσεων Ραδάμανθυς και θα προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι.

pexels-photo-3494806.jpeg
Photo by Mark Cruzat on Pexels.com

 

One thought

 1. Καλό ταξίδι στ’
  Ανέγγιχτο του χρόνου.. με
  Λαμπερά αστέρια
  Ούριος άνεμος φυσά
  Τα κύματα βυθίζει..
  Αλαργινό μα όμορφο το
  Ξενικό λιμάνι,
  Ιθάκη πολυπόθητη
  Δεν στέρεψε η θάλασσα,
  Ατάραχη, νέους ορίζοντες προσμένει!

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s