Μια σταγόνα δάκρυ – από το Ρέθυμνο με αγάπη

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου

«Μια σταγόνα δάκρυ», του Μιχάλη Τζανάκη

Το καφέ Galero, την Παρασκευή το βράδυ (14/12/2018) γέμισε με φίλους του βιβλίου, με ανθρώπους που αγαπούν την καλή λογοτεχνία και τον συγγραφέα Μιχάλη Τζανάκη. Ήταν όμως και ευκαιρία για συναντήσεις, καθώς καλοί φίλοι που βρέθηκαν στο Ρέθυμνο έτυχε να ανταμώσουν, και το βιβλίο του Μιχάλη Τζανάκη μας έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Εκδόσεις Ραδάμανθυς

«Οι συγγραφείς αγαπάμε όλα μας τα πνευματικά παιδιά, όπως και οι γονείς τα παιδιά τους. Με μία μόνο διαφορά. Ενώ οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους χωρίς διακρίσεις, οι συγγραφείς αγαπούμε κάποια από τα έργα μας λίγο περισσότερο από τα άλλα. Ίσως να προετοιμάζουν τα παλιότερα έργα μας, τη γέννηση του επόμενου… Ως αναγνώστες ξέρουμε ότι κάποια βιβλία, τα βιβλία που μας έκαναν να ονειροπολήσουμε, να συγκινηθούμε, να ταξιδέψουμε μαζί τους, είναι εκείνα που μας χάραξαν βαθιά και που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα τα ξεχάσουμε. Το βιβλίο του Μιχάλη Τζανάκη «Μια σταγόνα δάκρυ» ανήκει σε αυτή την κατηγορία βιβλίων. Σε εκείνα που δεν θα τα ξεχάσεις, γιατί έχει μεγάλες αλήθειες μέσα του». Με αυτά τα λόγια άνοιξε τη βραδιά ο υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, Χρήστος Τσαντής, για να πάρει το λόγο η φιλόλογος Ράνια Ταταράκη, ο φιλόλογος Μανόλης Καμπανάκης και η εκπαιδευτικός Φωτεινή Δουβλέκα που απέδωσε με θεατρικότητα αποσπάσματα από το βιβλίο. (Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε ολόκληρες τις ομιλίες της Ράνιας Ταταράκη και του Μανόλη Καμπανάκη).

εκδόσεις Ραδάμανθυς

Η σκυτάλη πέρασε στον συγγραφέα, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, μίλησε για το έργο και για τις πηγές έμπνευσής του, καθώς μεγάλο μέρος των ιστοριών έχει ως φόντο την όμορφη πόλη του Ρεθύμνου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε έπειτα από μεγάλη συζήτηση με τους φίλους του βιβλίου που πήραν μέρος στην εκδήλωση και η υπόσχεση όλων μας ήταν ότι θα ανταμώσουμε και πάλι, σύντομα. 


Φόρμα παραγγελίας

Εναλλακτικά καλέστε στο 6983 091 058 για τηλεφωνική παραγγελία

Τιμή βιβλίου: τώρα 11,40 από 13,40 

  • Αγορά με αντικαταβολή: κόστος αποστολής 3,00 (για το Νομό Χανίων), 4,00 (για Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι), 5,00 (για την Ελλάδα, εκτός Κρήτης).
  • Αγορά με εξόφληση μέσω τράπεζας: κόστος αποστολής 2,00 ευρώ.

[Λογαριασμός κατάθεσης]

Εθνική: 489/006615-04

και IBAN GR95 0110 4890 0000 4890 0661 504

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s