Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη (2η ανανεωμένη έκδοση)

με παραρτήματα και αναφορές από την αξιοποίηση του βιβλίου σε χώρους εκπαίδευσης και αυτογνωσίας 

Ο μικρός πρίγκιπας επιστρέφει στη γη! Το τριαντάφυλλό του μαραίνεται και η ισορροπία του κόσμου κινδυνεύει. Ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη του, επιδρά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ήρωες του Καζαντζάκη δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και φεύγουν απ’ τα βιβλία τους για να βοηθήσουν.

Η περιπέτειά τους μεγάλη, καθώς θα χρειαστεί να ανέβουν στις βουνοκορφές της Κρήτης, να προσπεράσουν τα εμπόδια, να βγουν με την «Οδύσεια» στη μεγάλη θάλασσα.

Την ίδια στιγμή δυο φίλοι, αναζητώντας την προσωπική τους αλήθεια, αποφάσισαν να ενσαρκώσουν ρόλους μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι.

Ο ένας υποδύεται ήρωες του Καζαντζάκη και ο άλλος του Εξυπερύ. Έρχονται στο φως παιδικά βιώματα, συναισθήματα, προκαταλήψεις, στερεότυπα και συμπεριφορές που προβληματίζουν.

Η προσπάθειά τους περνάει μέσα από το δρόμο της αναζήτησης!

Δύο εμπνευσμένοι και πρωτότυποι μύθοι συνενώνουν τις παράλληλες ιστορίες που, σαν γέφυρες, συνδέονται στενά μεταξύ τους.

Για παραγγελίες του βιβλίου, αλλά και για τη διοργάνωση εκδηλώσεων-παρουσιάσεων, βιωματικών δραστηριοτήτων, επικοινωνήστε στο e mail: christos.tsantis@hotmail.gr

Τιμή του βιβλίου: 9,90 ευρώ (με ΦΠΑ) + έξοδα αποστολής

1

Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο εδώ:

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Χρήστος Τσαντής σπούδασε Συμβουλευτική και Ψυχολογία.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε από τις Επιτροπές της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ) στα Χανιά και στο Ηράκλειο. Από το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, τις διευθύνσεις Π.Ε και Δ.Ε. στο Νομό Χανίων. Αξιοποιήθηκε σε βιωματικά σεμινάρια εκπαιδευτικών. Δραματοποιήθηκε από μαθητές και εκπαιδευτικούς σε Νηπιαγωγεία, σε Δημοτικά Σχολεία και γυμνάσια, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στην Αθήνα.

Bραβεύτηκε το 2012 από την «Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών» και το 2013 τιμήθηκε με έπαινο από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Έργα του έχουν παρουσιαστεί από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Πάτρας, από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Αγ. Στεφάνου Αχαΐας, και από χώρους αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Η νουβέλα «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης» είναι το πέμπτο βιβλίο του που κυκλοφορεί.

Είπαν για το βιβλίο

«Μια πρωτότυπη, ξεχωριστή συγγραφική δουλειά», από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα». 

«Ένα βιβλίο ανεκτίμητο, ένα άριστο εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού», Αθηνά Γαλανάκη, φιλόλογος.

«Ο Χρήστος μας παίρνει από το χέρι και μας ταξιδεύει εκεί στα βάθη της ψυχής, όπου είναι στημένο το δικό του δραματουργικό εργαστήρι, με την ελπίδα να συναντήσουμε το παιδί που μέσα μας κρατάει το τριαντάφυλλό του και πασχίζει να το σώσει», Νικόλαος Νημάς. 

«Το εγχείρημα του κ. Τσαντή είναι αξιέπαινο για τη Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη. Κατάφερε να προσεγγίσει το Νίκο Καζαντζάκη έτσι που μπορεί μόνο να τον προσεγγίσει κανείς. Με την καρδιά», Σοφία Κανάκη, Υπεύθυνη της Επιτροπής Ηρακλείου της ΔΕΦΝΚ. 

Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη
Για παραγγελίες του βιβλίου επικοινωνήστε στο email: christos.tsantis@hotmail.gr

Ο μικρός πρίγκιπας

συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη

στο δρόμο της Αναζήτησης…

 ISBN 978-618-82304-0-8

© 2015, Χρήστος Τσαντής

Πίνακας εξώφυλλου: Μαρία Τσαντή

Σελιδοποίηση: Χρήστος Τσαντής

Επιμέλεια: Βλασία Λάγιου, Σεβαστή Σημαντήρη

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s