Ο αγώνας της χρονιάς στα Χανιά!

Αυτή την Παρασκευή 26/6/2020

Για την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στα Ναρκωτικά

Τα πρωταθλήματα και οι διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μπορεί να διεξάγονται μετ’ εμποδίων, όμως αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να μας εμποδίσει να οργανώσουμε έναν διαφορετικό αγώνα. Έναν αγώνα από αυτούς που έχουν σκοπό τη συνεργασία και οι παίχτες βρίσκουν το νόημά τους στην αλληλεγγύη. Έναν αγώνα αφιερωμένο στη μάχη ενάντια στα ναρκωτικά, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα, την 26 Ιουνίου.

Ο αγώνας της χρονιάς λοιπόν, θα γίνει στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης της Αγιάς την Παρασκευή το απόγευμα και θα παίξουν: από τη μια πλευρά, η μικτή ομάδα των Εκδόσεων και του Πολυχώρου Ραδάμανθυς (αποτελείται από συγγραφείς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες), μαζί με μέλη του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, και από την άλλη η ομάδα κρατουμένων. Οι δυο ομάδες, μπορεί προσωρινά και για όσο κρατήσει το ματς, να βρεθούμε «αντιμέτωποι», όμως είμαστε ενωμένοι διαρκώς στον αγώνα για ζωή! 

Υ.Γ. Επειδή η τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα δεν είναι εφικτή, θα σας παρακαλέσουμε να αρκεστείτε στο ρεπορτάζ που θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες ημέρες!

pexels-photo-3306490.jpeg
Photo by Mong Mong on Pexels.com

  

 

Σχολιάστε