Αγγελική Μπεμπλιδάκη και Άρια Αθανασάκη μιλούν για τον «Συλλέκτη» του Θεόδωρου Σίδερη

Ένα μήνυμα στον ποιητή Θεόδωρο Σίδερη για μία συνάντηση που δεν έγινε ακόμα…

Μπορεί η καταιγίδα που έπληξε την Κρήτη να οδήγησε στην ακύρωση πολλών προγραμματισμένων εκδηλώσεων, ανάμεσά τους και την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Συλλέκτης» του Θεόδωρου Σίδερη, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους φίλους του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας των Εκδόσεων Ραδάμανθυς να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον ποιητή.

Πρώτη έστειλε το μήνυμά της η Αγγελική Μπεμπλιδάκη, εθελόντρια του «Διαβάζω για τους άλλους» και αρθρογράφος της στήλης των Γιατρών του Κόσμου στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα«

Στη συνέχεια η εκπαιδευτικός-φιλόλογος Άρια Αθανασάκη έστειλε το δικό της μήνυμα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι φίλοι του Εργαστηρίου.

Να πούμε ότι η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 25/2/2019, στο βιβλιοπωλείο Koukoubook, αλλά ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Ο Θεόδωρος Σίδερης ήρθε από την Πάτρα για να πάρει μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωνε το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, μα δεν ήταν μπορετό να τον συναντήσουμε. Ελπίζουμε σε μελλοντικές συναντήσεις και σε νέες δημιουργίες.

Θεόδωρος Σίδερης Εκδόσεις Ραδάμανθυς

Διαβάστε  Ε Δ Ω περισσότερα για την ποιητική συλλογή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s