Στις 27 Μαΐου η επόμενη συνάντηση της ομάδας Δημιουργικής Γραφής

Ήταν μια καλή αρχή

«Ήταν μια καλή αρχή». Αυτή ήταν η κοινή διαπίστωση της ομάδας των εκπαιδευτικών που συναντήθηκε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής των Χανίων, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του σεμιναρίου που διοργάνωσαν το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Χανίων και το Δημοτικό Σχολείο Νεροκούρου.

Η θεματική ενότητα είναι ενταγμένη στον κύκλο σεμιναρίων με θέμα: Μυθολογία και τη Λογοτεχνία, και η συγκεκριμένη ομάδα εστίασε στο ζήτημα: Δημιουργική Γραφή και Λογοτεχνικά Κείμενα του Καζαντζάκη που σχετίζονται με την Ελληνική Μυθολογία.

Παρουσιάστηκε και συζητήθηκε σε γενικές γραμμές το θεωρητικό πλαίσιο και, ακολουθώντας την επιθυμία της ομάδας, έγινε ένα ξεκίνημα βιωματικών δραστηριοτήτων. Οι συμμετέχοντες αποφασίσαμε να βρεθούμε ξανά για ένα δίωρο αφιερωμένο σε βιωματικές δράσεις την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο.

Ευχαριστώ την ομάδα, για τη συνάντηση και για τις αλληλεπιδράσεις. Θα τα πούμε σύντομα και πάλι. Ευχαριστώ επίσης τους διοργανωτές του σεμιναρίου, για την πρόσκληση.

Χρήστος Τσαντής

Παρουσίαση Μικρού Πρίγκιπα Χρ. Τσαντής ΔΡΟΜΟΣ 22-10-2014
φωτογραφία από τις βιωματικές δράσεις που έγιναν σε παλαιότερη εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου του Χ. Τσαντή στην Πάτρα: «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης», σε συνεργασία με τη ψυχολόγο-ψυχοδραματίστρια Δανάη Χορομίδου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s