Ομάδα Εποπτείας στο Ψυχήλατον

Η δύναμη του μαζί κι η αξία τns σύμπραξης και τns συμπόρευσης στους καιρούς μας συνιστούν πλέον εσωτερική και κοινωνική ανάγκη αλλά και πολύτιμη αρωγή για τον επαγγελματία ειδικό ψυχικής υγείας.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας Ψυχήλατον ανακοινώνει την έναρξη ομάδας εποπτείας ειδικών ψυχικής υγείας με εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό χαρακτήρα.

Σκοπός: Η εποπτεία είναι μια διαδικασία αναστοχασμού, επαγγελματικής εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης. Το μοίρασμα εμπειριών, προβληματισμών και ιδεών προάγει τη θεραπευτική διαδικασία, διευρύνει την επαγγελματική ικανότητα, αμβλύνει το αίσθημα της δυσκολίας και αυξάνει την επαγγελματική υπευθυνότητα κι επάρκεια.

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε εν ενεργεία ειδικούς ψυχικής υγείας που αναζητούν κατευθυντήριες και εναλλακτικές στον τρόπο δράσης τους, εμπλουτισμό και ανατροφοδότηση στον τρόπο σκέψης τους, νέες ιδέες, πρακτικές και εκπαιδευτικά ερεθίσματα.

* Θα υπάρξουν περιορισμένες θέσεις και για μέλη που δεν δραστηριοποιούνται ακόμα επαγγελματικά, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα αξιοποίησης του χώρου του Ψυχήλατον και ανάληψης θεραπευόμενων με ειδικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Τρόπος διεξαγωγής: Αξιοποιώντας τη δύναμη της ομάδας, του μοιράσματος της εμπειρίας και της αλληλοδιδακτικής θα εστιάζουμε στην ανάλυση περιστατικών βάσει της συνθετικής ψυχοθεραπευτικής οπτικής.

Οι συναντήσεις θα γίνονται 1 φορά το μήνα και θα έχουν διάρκεια 4 ωρών. Η συνολική διάρκεια της ομάδας προσδιορίζεται στους 8 μήνες (από Νοέμβριο 2015 έως Ιούνιο 2015).

Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ ο μήνας.

Υπεύθυνη Ομάδας Εποπτείας: Πουλοπούλου Έλενα, Ψυχολόγος, MSc-Υπαρξιακή και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια (Στα πλαίσια των ομάδων θα φιλοξενηθούν ως διευκολυντές και συν-συντονιστές έμπειροι ειδικοί διαφόρων θεραπευτικών προσεγγίσεων) Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6945290324

Ομάδα εποπτείας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s