Το όπλο του φόβου

Βενιζέλος
εποχές «σκληρής» διαπραγμάτευσης που μπορείς να ξαναζήσεις ψηφίζοντας απλά «Ναι»!

Και μόνο το γεγονός ότι σημαιοφόροι του «ΝΑΙ» είναι ο Γιούνγκερ, ο Ντάισελμπλουμ, η Μέρκελ, με ωμές, προσβλητικές και κυνικές παρεμβάσεις στα εσωτερικά πράγματα της χώρας μας, φτάνει πιστεύω για να δείξει το μέγεθος του πανικού που διακατέχει την ολιγαρχία την Ευρώπης μπροστά στο ενδεχόμενο καταγραφής του «ΌΧΙ» την Κυριακή.

Και μόνο το γεγονός ότι μπροστάρηδες της εκστρατείας του φόβου και του οικονομικού πραξικοπήματος σε βάρος της Ελλάδας είναι οι εκπρόσωποι της πιο βάρβαρης και αντιλαϊκής ηγεσίας που γνώρισε ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση, ίσως φτάνει για να προβληματίσει τους ανθρώπους που προσανατολίζονται στο «Ναι» την Κυριακή υπό το καθεστώς του φόβου.

Στην ιστορία πάντα ο ισχυρός ή οι κατακτητές κράδαιναν το όπλο του φόβου για να επιβάλουν το προσκύνημα, ιδιαίτερα όμως σε περιόδους πολεμικών συγκρούσεων και όχι σε περιόδους ειρήνης και μάλιστα εναντίον μιας ανεξάρτητης χώρας!

Η ανάμιξη στο εσωτερικό μιας χώρας με τον τρόπο που γίνεται σήμερα ούτε και πρωθυπουργοί μαριονέτες σε «μπανανίες» δεν θα τις ανέχονταν. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι αυτού του τόπου.

Η όλο και μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΟΧΙ είναι σήμερα το κύριο ζήτημα.

Χρήστος Τσαντής

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s