Συναυλία των Μουσικών Σχολείων της Κρήτης αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στις 5.30 το απόγευμα – Πνευματικό Κέντρο Χανίων

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝΤο Μουσικό Σχολείο Χανίων διοργανώνει μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή των Μουσικών Σχολείων της Περιφέρειας Κρήτης, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

Το κάθε Μουσικό Σχολείο θα παρουσιάσει πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, καθώς και παραδοσιακές μουσικές της Ελλάδας.

Η συναυλία εντάσσεται στον ευρύτερο κύκλο των «Εορτίων Μουσικών Σχολείων 2015» (κοινών εκδηλώσεων των Μουσικών Σχολείων ανά περιφέρεια) που προτείνει πανελλαδικά η Καλλιτεχνική Επιτροπή Μουσικών Σχολείων του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στόχος των συγκεκριμένων εκδηλώσεων αποτελεί η ανάδειξη και προβολή του παιδαγωγικού και καλλιτεχνικού έργου των Μουσικών Σχολείων σε ποικίλους τομείς μουσικής και γενικότερα, καλλιτεχνικής δημιουργίας και σε ποικίλα πεδία μουσικού ρεπερτορίου.

Στόχος, επίσης, είναι η ενίσχυση του πνεύματος και των δράσεων καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής συνεργασίας μεταξύ των μουσικών σχολείων της χώρας αλλά και η δημιουργία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενός νέου θεσμού μέσω του οποίου τα Μουσικά Σχολεία θα αποκτήσουν έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία.

Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Πνευματικό Κέντρο Χανίων, Δήμος Χανίων, Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκ/σης Κρήτης, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s