ΨΥΧΗΛΑΤΟΝ

ΨΥΧΗΛΑΤΟΝ

Η δύναμη του μαζί κι η αξία της σύμπραξης και της συμπόρευσης στους καιρούς μας συνιστουν πλέον εσωτερική και κοινωνική ανάγκη αλλά και πολύτιμη βοήθεια/αρωγή για τον επαγγελματία ειδικό ψυχικής υγείας.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας Ψυχήλατον ανακοινώνει την έναρξη ομάδας εποπτείας ειδικών ψυχικής υγείας με εκπαιδευτικό & υποστηρικτικό χαρακτήρα.
Η εποπτεία είναι μια διαδικασία αναστοχασμού, επαγγελματικής εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης. Το μοίρασμα θεραπευτικών εμπειριών, προβληματισμών κι ιδεών προάγει τη θεραπευτική διαδικασία, διευρύνει την επαγγελματική ικανότητα, αμβλύνει το αίσθημα της δυσκολίας κι αυξάνει την επαγγελματική υπευθυνότητα κι επάρκεια.
Σε ποιούς απευθύνεται: Σε εν ενεργεία ειδικούς ψυχικής υγείας που αναζητούν κατευθυντήριες & εναλλακτικές στον τρόπο δράσης τους, εμπλουτισμό κι ανατροφοδότηση στον τρόπο σκέψης τους, νέες ιδέες, πρακτικές κι εκπαιδευτικά ερεθίσματα.

ΨΥΧΗΛΑΤΟΝΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΨΥΧΗΛΑΤΟΝ
Υπεύθυνη Ομάδας Εποπτείας:
Πουλοπούλου Έλενα, Ψυχολόγος, Μδε Υπαρξιακή & Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
(Στα πλαίσια των ομάδων θα φιλοξενηθούν ως διευκολυντές και συν-συντονιστές έμπειροι ειδικοί διαφόρων θεραπευτικών προσεγγίσεων)
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6945290324
* θα υπάρξουν περιορισμένες Θέσεις και για μέλη που δεν δραστηριοποιούνται ακόμα επαγγελματικά, παρέχοντας τους τη δυνατότητα αξιοποίησης του χώρου του Ψυχήλατον & ανάληψης θεραπευόμενων με ειδικό συμβόλαιο συνεργασίας.
Το κόστος συμμετοχής είναι 70 ευρώ ο μήνας.

Τρόπος διεξαγωγής: Λξιοποιώντας τη δύναμη της ομάδας, του μοιράσματος της εμπειρίας και της σύμπραξής/αλληλοδιδακτικής θα εστιάζουμε στην ανάλυση περιστατικών βάσει της συνθετικής ψυχοθεραπευτικής οπτικής.
Οι συναντήσεις θα γίνονται 1 φορά το μήνα και θα έχουν διάρκεια 4 ωρών. Η συνολική διάρκεια της ομάδας προσδιορίζεται στους 6 μήνες (από Φεβρουάριο 2015 έως Ιούνιο 2015).

ΨΥΧΗΛΑΤΟΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s