Βρε πού πάμε;

Έκτακτο Δελτίο: Μέρκελ… Σώσε μας!

Οι άνεργοι δεν θέλουν να προσληφθούν

  • Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει σε όλους τους άνεργους η πτώση που σημείωσε χθες το χρηματιστήριο της Αθήνας. Οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι απολυμένοι της ΕΡΤ και όλοι όσοι είναι σε διαθεσιμότητα ευχαρίστησαν την κυβέρνηση για την πρόθεσή της να τους επαναπροσλάβει αλλά ζήτησαν να μείνουν άνεργοι για το καλό της Εθνικής Οικονομίας.

Πάρτε ολόκληρες τις συντάξεις μας

  • Με δάκρυα στα μάτια και με συνθήματα «που θα βρείτε τα λεφτά;» χιλιάδες συνταξιούχοι ζήτησαν να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις τους, γιατί δεν μπορούσαν να βλέπουν τις μετοχές των τραπεζών να κατρακυλούν μέσα σε μία ημέρα! Οι εργαζόμενοι, μάλιστα, αρνήθηκαν την αύξηση του βασικού μισθού στον ιδιωτικό τομέα, για να μη χρεωκοπήσει η χώρα (!!). Οι χώρες όπως είναι γνωστό παθαίνουνε χρεωκοπίες όταν φτερνίζονται οι τραπεζίτες!

Να σώσουμε τούς σωτήρες..

  • Όπως έδειξαν και οι δημοσκοπήσεις, με μεγάλη πλειοψηφία ο ελληνικός λαός, προτιμά να βγάλει το σπίτι του στο σφυρί, παρά να δει τη χώρα μας να συγκρούεται με την κυρία Μέρκελ, που τόσο πολύ πονά τους Έλληνες και την Ελλάδα και χρόνια τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει (με το αζημίωτο φυσικά!).

ΝΔ: Εμεις ΞΕΡΟΥΜΕ καλύτερα που είναι το χαρτί υγείας

  • χαρτί υγείαςΜεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Εκάλης οργάνωσε η ΝΔ με βασικό αίτημα «Σεβασμό στις δεσμεύσεις» και ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση συνεργασίας, για να δείξει στους άπειρους υπουργούς, που ακριβώς είναι το χαρτί υγείας. Τα στελέχη της ΝΔ το χρησιμοποιούσαν τακτικά σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τη τρόικα και ξέρουν από την ίδια τους την πείρα πως σε κάτι τέτοιες στιγμές χρειάζεται να ξέρεις που θα το βρεις.
  • Το Ποτάμι πρότεινε άμεση παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων, γιατί δεν αντέχει άλλα βάρη το κράτος και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αποφάσισαν να μη βάλουν στα ταμεία τους την κρατική χρηματοδότηση.

Πουλήστε τα παλιοδάση και τα βρωμολίμανα

  • Γενικά στη χώρα κυριαρχεί ένα πνεύμα εθνικής ομοψυχίας και με μία φωνή ο λαός απαιτεί να έρθουνε οι σωτήρες μας να αγοράσουν τα άχρηστα κρατικά λιμάνια, τα παλιά κρατικά αεροδρόμια, τα παλιοδάση που φυτρώνουνε όπου να ‘ναι, τις θάλασσες που είναι μολυσμένες και τα σπίτια μας, που έτσι κι αλλιώς έχουν χάσει την αξία τους, γιατί δεν θα βρούμε άλλη ευκαιρία να τα δώσουμε σε καλή τιμή!

Βρε που πάμε;

©Χρήστος Τσαντής, Γενάρης 2015

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s