Υλικό για κωμωδιογράφους

Οι ατάκες της ημέρας!

μαϊμούΟι δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού καθώς και του κυβερνητικού συνεταίρου, αν μη τι άλλο απειλούν με ανεργία τους επαγγελματίες της σάτιρας, αφού πλέον το copy-paste προσφέρει απο μόνο του τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Δήλωσεις Αντώνη Σαμαρά: «Η ανάκαμψη έρχεται-Το μνημόνιο φεύγει! Η διαπραγμάτευση γινόταν συνεχώς τα τελευταία χρόνια… Η διαπραγμάτευση όμως γίνεται μέσα στους κανόνες της Ευρώπης και του ευρώ. Δεν γίνεται κάθε φορά να αλλάζουν οι κανόνες!!

Αλίμονο! Αν είναι δυνατόν να θιχτούν οι… κανόνες!

Ευάγγγελος Βενιζέλος: «Εμείς εγγυόμαστε ότι η χώρα θα υπάρχει ακέραιη, οι τράπεζες, η οικονομία, η διαπραγμάτευση, οι προοπτικές για την ανάπτυξη»..

Αναφερόμενος στην έννοια της ακεραιότητας της χώρας δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνει και την ύπαρξη των ανθρώπων… αφού η ύπαρξη τους δεν προβλέπεται από τους… κανόνες!

Ευάγγγελος Βενιζέλος: «Η μη ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης μας καθηλώνει σε ένα μνημόνιο στο οποίο έχουμε μείνει προσωρινά χωρίς δάνειο!.  Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί την εθνική στρατηγική, τη σταθερότητα, τη συνεργασία…» (ακόμα κι αν είναι εξωκοινοβουλευτικό κόμμα, μετά από τις 25 Γενάρη-συμπλήρωση δική μας, που υπερτονίζει τον εθνικό ρόλο του Κόμματος είτε εντός είτε εκτός Βουλής)!

«Το ΠΑΣΟΚ πάντα υπερασπίζεται το Κοινωνικό κράτος!» (από τηλεοπτικό σποτ του κόμματος).

Ευτυχώς απομένουν λίγες ημέρες ακόμα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s