Μια διαφορετική παρουσίαση, για ένα ξεχωριστό βιβλίο.

Παρουσίαση Μικρού Πρίγκιπα Χρ. Τσαντής ΔΡΟΜΟΣ 22-10-2014 1Μια ζεστή βραδιά αλληλεπίδρασης, συνάντησης παλιών και νέων φίλων με αγάπη και με έναν ανοιχτό κύκλο που όλο μεγαλώνει, ήταν το χαρακτηριστικό που κυριάρχησε στην πρωτότυπη και διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Τσαντή «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης».

Η φιλόξενη αίθουσα της εφημερίδας «Δρόμος» στην Πάτρα αποδείχθηκε μικρή, καθώς δεκάδες φίλοι του βιβλίου πήραν ενεργά μέρος στην εκδήλωση.

 • Ταξίδεψαν στη βάρκα που σχημάτισαν με τα σώματά τους.
  Αλληλεπιδράσανε, συζητώντας με τον Ανδρέα Βάλσαμο ο οποίος παρουσίασε τη νουβέλα του Χρήστου Τσαντή.
  Περιηγήθηκαν στον κόσμο του λυρισμού και της αναζήτησης με το βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση.Παρουσίαση Μικρού Πρίγκιπα Χρ. Τσαντής ΔΡΟΜΟΣ 22-10-2014 6
  Το δρώμενο που επιμελήθηκε η Φιορέλα Μαστρόκαλου και παρουσίασαν οι Βασίλης Τάσσης, Πορφύριος και Ισιδώρα Τάσση έβαλε τους θεατές μέσα στο θεατρικό σκηνικό της συνάντησης του μικρού πρίγκιπα με τους ήρωες του Νίκου Καζαντζάκη.
 • Η ζεστή και όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με την «Αυτοσχέδια δράση» που συντόνισε η ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια Δανάη Χορομίδου μαζί με τον Παρουσίαση Μικρού Πρίγκιπα Χρ. Τσαντής ΔΡΟΜΟΣ 2ο-10-2014 9συγγραφέα και στην οποία πήραν μέρος όλοι σχεδόν οι φίλοι που βρέθηκαν στο στέκι της εφημερίδας «Δρόμος», το βράδυ της 20ης του Οκτώβρη στην Πάτρα.
  Πολλοί φίλοι μίλησαν για το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τα μηνύματα του βιβλίου. Εκφράστηκαν, μπήκαν στη βάρκα της ελπίδας και σεργιάνισαν μιλώντας με τη ψυχή τους, από το κατάρτι και τα πανιά, έως τα τμήματα του σκαριού που «είναι εδώ και αντέχει», τους επιβάτες, το πλήρωμα και τον ήλιο «που φωτίζει όλο τον κόσμο».
  Η «φωτογραφία» της βραδιάς συμπυκνώνεται στο στιγμιότυπο του ανοιχτού κύκλου που δημιούργησαν όλοι όσοι πήραν ενεργά μέρος στην δράση. «Κρατώντας την ουσία της συνάντησης» αποφάσισαν να τον διατηρήσουν έτσι, ανοιχτό, με την επιθυμία αυτό το ποτάμι να συνεχίσει τη ροή του διευρύνοντας συνεχώς τον κύκλο των φίλων.Παρουσίαση Μικρού Πρίγκιπα Χρ. Τσαντής ΔΡΟΜΟΣ 2ο-10-2014 10

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s