Το Πρόγραμμα «Αγάπη»

Ένας πελάτης θέλει να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του το πρόγραμμα «Αγάπη» και ζητά τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικά. Ο υπεύθυνος του λέει ν’ ανοίξει το παράθυρο «Η καρδιά μου», αυτός το κάνει αλλά διαπιστώνει ότι παράλληλα τρέχουν και τα προγράμματα «Παλιά Τραύματα», «Χαμηλή Αυτοεκτίμηση», «Μνησικακία», «Εκδίκηση», «Μοναξιά» και «Ξεχωριστότητα».
Ο τεχνικός υπεύθυνος του λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι μόλις εγκαταστήσει το πρόγραμμα «Αγάπη», τα άλλα προγράμματα θα διαγραφούν βαθμιαία απ’ το λειτουργικό σύστημα. Το πρόγραμμα «Αγάπη» θα αντικαταστήσει το «Χαμηλή Αυτοεκτίμηση» με μία άλλη ενότητα που λέγεται «Υψηλή Αυτοεκτίμηση», του λέει. Και συμπληρώνει: Όμως θα πρέπει να διαγράψετε οριστικά τα υπόλοιπα προγράμματα. Γι’ αυτό θα πρέπει να πάτε με το ποντίκι στην εκκίνηση και να επιλέξετε το πρόγραμμα «Συγχώρεση».
Ο διάλογος που ακολουθεί έχει ως εξής:
Π. (πελάτης): Α, ωραία! Έγινε κιόλας. Ωχ… όμως το πρόγραμμα «Αγάπη» ξεκίνησε μόνο του την εγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Τ.Υ. (Τεχνικός Υπεύθυνος): Ναι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο την πρώτη έκδοση του βασικού προγράμματος. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με άλλες «Καρδιές» για να κάνετε αναβάθμιση.
Π.: Ωχ! Μου εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που λέει: Error-Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικές παρεμβάσεις… Τί είναι αυτό;
Τ.Υ.: Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί με εξωτερικές «Καρδιές», αλλά δεν έχει ακόμα τρέξει στην δική σας «Καρδιά». Σε μη τεχνική γλώσσα σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πριν είστε έτοιμος να αγαπήσετε τους άλλους.
Χωρίς τίτλο1Π.: Δηλαδή, τι κάνω τώρα;
Τ. Υ.: Κατεβάστε το πρόγραμμα «Αποδοχή Εαυτού» και κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: «Συγχώρεση Εαυτού», Συνειδητοποίηση της αξίας μου», «Αναγνώριση των ορίων μου».
Π.: Εντάξει, το έκανα.
Τ.Υ.: Ωραία. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στο βασικό σας φάκελο «Η Καρδιά μου». Το σύστημα θα διαγράψει οποιοδήποτε ασύμβατο αρχείο και θα επιδιορθώσει όλα τα λανθασμένα αρχεία. Επίσης, χρειάζεται να διαγράψετε τα «Αρνητική Κριτική», «Φλυαρία», «Άσκοπες Σκέψεις». Μετά πηγαίνετε στον κάδο ανακύκλωσης και διαγράψτε τα οριστικά και από εκεί.
Π.: Έγινε. Ωπ! Ο φάκελος «Η Καρδιά μου» αρχίζει και γεμίζει με νέα αρχεία. Τα «Γαλήνη» και «Πληρότητα» αντιγράφουν μόνα τους τα αρχεία στον φάκελο «Η Καρδιά μου». Είναι φυσιολογικό αυτό;
Τ.Υ.: Nαι. Αυτό δείχνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει εγκατασταθεί και ήδη τρέχει. Κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο. Το πρόγραμμα «Αγάπη» είναι free, δεν χρειάζεται κωδικός ενεργοποίησης, γι’ αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε. Μπορεί να σας ανταποδώσουν μερικά καλά αρχεία για αναβάθμιση.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s