Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η νουβέλα του Χρήστου Τσαντή «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης».

Μια διαφορετική νότα ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του Χ. Τσαντή  στην Αθήνα. Οι φίλοι του βιβλίου που γέμισαν την αίθουσα της UNESCO στο κτήριο του ελληνικού ICOMOS, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πρωτότυπη, βιωματική παρουσίαση της νουβέλας του πατρινού λογοτέχνη Χρήστου Τσαντή που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λυκόφως.

Η ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια Δανάη Χορομίδου συντόνισε την δράση. Οι συμμετέχοντες πήραν ενεργά μέρος στο δρώμενο. Όσοι το ήθελαν, τοποθετήθηκαν με το δικό τους τρόπο πάνω στις αξίες και στα συναισθήματα που γεννήθηκαν από το διάβασμα αλλά και από την παρουσίαση βασικών πλευρών της νουβέλας, που είχε προηγηθεί. Σηκώθηκαν όρθιοι, αντάλλαξαν γνώμη με τους διπλανούς τους, μίλησαν, αγκαλιάστηκαν.

Η εικόνα ολοκληρώθηκε με το «γλυπτό» του βιβλίου πάνω στους βασικούς άξονες που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες πρότειναν: Έμπνευση-μεταδοτικότητα, ταξίδι-αναζήτηση, αξιοπρέπεια. Το «γλυπτό» της νουβέλας «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης», φιλοτεχνήθηκε από τους εθελοντές που προσφέρθηκαν να το αναπαραστήσουν με την στάση τους.

561975_404178776379390_881106618_n1467317_404177853046149_265046497_n

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s